Commissie Ontvangen

We sturen commissies via PayPal op en niet via kredietkaarten. Dat wilt dus zeggen dat je een PayPal account nodig hebt om de commissiebetalingen te ontvangen. Als je nog geen PayPal account hebt, kan je er een aanmaken op de website van PayPal.

Eens dat jouw account actief is, kan je commissies ontvangen. Zorg ervoor dat jouw PayPal account actief is, anders kunnen we je niet betalen.

Wij betalen commissie wanneer je een minimum van $300 en/of 3 eerste aankopen van een Premium pakket hebt bereikt.

Wanneer je de eerste keer een minimale uitbetaling hebt bereikt, moeten we jouw account eerst verifiëren door je een unieke pincode via de post te verzenden. Wanneer je de brief met de pincode van ons hebt ontvangen, dien je de pincode naar affiliate@webnode.com te verzenden en jouw account zal worden geverifiëerd. Deze verificatie gebeurt slechts eenmalig. Nadien ontvang je automatisch alle volgende uitbetalingen. Raadpleeg de Algemene Voorwaarden voor meer informatie.

Volg de volgende stappen om jouw PayPal account correct te configureren voor het Affiliate Programma.

1. Log in op jouw Affiliate account en klik op My Profile onderaan de pagina.

Commissie Ontvangen

2. Klik op Payment Details op de volgende pagina.

Commissie Ontvangen

3. Bij Payout Method geef je het PayPal email in met het emailadres dat in jouw PayPal account genoteerd staat. De minimumlimiet voor het ontvangen van geld van het Affiliate Programma is standaard ingesteld op $300. Sla de wijzigingen op en klik op Save.

Commissie Ontvangen

4. Jouw commissie zal binnen de 60 dagen na het bereiken van de minimum uitbetalingslimiet naar jouw PayPal account worden verzonden.