Hulppagina
Hulp-startpaginaSociale netwerken en widgetsFacebook Widget toevoegen

Facebook Widget toevoegen

1. Op de Facebook voor ontwikkelaars website, selecteer je het type widget dat je wilt toevoegen. Je ontvangt twee sets van de code.

2. Klik op PAGINA'S.

3. Kies de pagina waar je wilt dat je widget verschijnt en klik op SEO-instellingen van de pagina.

4.Voer de eerste code in in het aangepaste HTML-koptekst code veld.

5. Je vult de tweede code ergens op de pagina in als een HTML widget.

6. Publiceer de wijzigingen.

Tip: Als je wilt dat je Facebook-widget op elke pagina van je website verschijnt, raden wij je aan beide sets van de code handmatig op elke pagina in te voeren.