Hoe kan ik Premium Diensten Aankopen

1. Als je de Premium diensten van Webnode wilt aankopen, kan je dat doen via de Mijn projecten pagina, door te klikken op de Upgrade naar Premium link.

Hoe kan ik Premium Diensten Aankopen

2. Je kan Premium diensten ook aankopen vanuit de website editor door te klikken op INSTELLINGEN.

Hoe kan ik Premium Diensten Aankopen

3. In het INSTELLINGEN venster kies je de optie Algemeen, en klik je vervolgens op KIES JE PAKKET.

Hoe kan ik Premium Diensten Aankopen

4. Kies het Premium pakket dat het beste bij je behoeften past.

Hoe kan ik Premium Diensten Aankopen

5. Kies de duur van het Premium pakket en de betaalmethode. Als je een voucher hebt, klik dan op Ik heb een voucher. Als je factuurgegevens wilt invoeren, vink dan het vakje Bedrijfsfacturatie aan.

Hoe kan ik Premium Diensten Aankopen

6. Zodra wij de betaling ontvangen, zal je ook een voucher code ontvangen die je kan gebruiken om een domein gratis te registreren voor 1 jaar. Het gekozen Premium pakket zal automatisch geactiveerd worden.

Tip: Na de eerste betaling via PayPal of kredietkaart zal de automatische hernieuwing standaard worden ingeschakeld. Je kan deze op elk moment uitschakelen op de administratiepagina van je website.

Tip: Als de betaling via kredietkaart niet is doorgegaan na de eerste poging, neem dan contact op met je bank omdat de betaling geblokkeerd kan zijn. Je kan ook een andere betaalmethode proberen, zoals PayPal.

Tip: Zorg ervoor dat je de factuurgegevens correct ingeeft, omdat ze later niet gewijzigd kunnen worden.