Hoe kan ik mijn Aanmeld Emailadres Wijzigen

Als het nodig is, kan je het aanmeld e-mailadres van je Webnode account zelf wijzigen. Alle automatisch verzonden e-mails omtrent de activatie en verloop van je Premium diensten en domeinen, van al je projecten, zullen dan aankomen op het nieuwe e-mailadres. In het geval dat je je website wilt overdragen aan iemand anders, dien je dit verzoek te verzenden naar support@webnode.nl.

1. Meld je aan met je Webnode account.

2. Op de pagina Mijn projecten, klik je op het Menu in de rechterbovenhoek.

How to Change your Login Email Address

3. Klik op Mijn account.

How to Change your Login Email Address

4. Klik op de knop Bewerken naast het aanmeld e-mailadres.

How to Change your Login Email Address
5. Geef het nieuwe e-mailadres in. Zorg ervoor dat het e-mailadres operationeel is en dat je daar toegang tot hebt. Klik op de knop Verzenden. Je kan geen e-mailadres ingeven dat al bekend is bij Webnode en dat al gebruikt is om een account aan te maken. Het e-mailadres moet nieuw zijn voor het systeem.

How to Change your Login Email Address

BELANGRIJK: geef a.u.b. geen e-mailadressen in dat je met jouw eigen domein hebt aangemaakt, als het aanmeld e-mailadres van de eigenaar van de website. Als het domein verloopt, zal het e-mailadres inactief zijn, wat betekent dat je de mogelijkheid zal verliezen om een vergeten wachtwoord of andere soortgelijke problemen te herstellen. Het opslossen van zulke situaties kan enkele dagen duren, vanwege onze interne veiligheidsprotocol. We raden aan dat het e-mailadres van de eigenaar van de website één van de volgende, of soortgelijke e-mailadressen is: @gmail.com, @yahoo.com, enz.

6. Het e-mailadres zal pas gewijzigd worden nadat je op de link klikt in de verificatie e-mail dat naar het nieuwe e-mailadres is verzonden. Als deze e-mail niet is aangekomen, controleer dan de spam map.

How to Change your Login Email Address

How to Change your Login Email Address
7. Op de Mijn projecten pagina zal je een melding kunnen zien over de succesvolle bevestiging van het nieuwe e-mailadres.

Can't find the answers you're looking for?