Basisinstellingen

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je valuta’s en belastingtarieven kan wijzigen, en hoe je het emailadres dat de meldingen van je online winkel ontvangt kunt wijzigen.

1. Klik op INSTELLINGEN in het bovenste menu van de editor.

2. Klik op het Online winkel tabblad en klik vervolgens op Configureren naast Algemene instellingen.

3. In het volgende venster zal je de volgende instellingen zien:

Valuta en BTW

Klik op het pijltje van de E-shop valuta om de valuta te kiezen die je winkel zal accepteren.

BTW betaler

Kiest de correcte optie om aan te geven of je een BTW betaler bent of niet. Raadpleeg ook je lokale belastingwetten.

Je kan onderaan dit artikel meer informatie over de belastingopties vinden.

Klantcommunicatie

Geef het emailadres in waar je meldingen over de geplaatste bestellingen in je online winkel wilt ontvangen.

Vergeet niet om de wijzigingen op te slaan.

Belastingtarieven

Je kan de instellingen voor belastingtarieven vanuit dit venster ingeven, door op de link te klikken.

Je kan ook op dit venster geraken via het INSTELLINGEN menu door op Instellingen te klikken op het tabblad Belastingtarieven.

Dit venster zal je toelaten om een nieuw belastingtarief toe te voegen door te klikken op Nieuw belastingtarief.

Als je een bestaand belastingtarief wilt verwijderen, vink dan het vakje aan en klik op Verwijderen.

Als je meer dan 1 belastingtarief hebt ingesteld in de instellingen van je winkel, zal je voor elk product kunnen kiezen welk tarief je wilt, op de productpagina in het drop-down menu. Je kan meer informatie over het bewerken van producten vinden in het artikel Hoe kan ik een product bewerken.

Als je geen BTW betaler bent, kan je de prijs van het product zonder BTW weergeven.

Om de instellingen van je online winkel te voltooien, moet je ook de betaal- en verzendmethoden instellen. Je kan daar meer informatie over vinden in de onderstaande links:

Hoe kan ik betaalmethoden instellen

Hoe kan ik verzendmethoden instellen